هر کس چهل روز برای خدا اخلاص ورزد، حلال خورد و روزش را روزه بدارد و شبش را به عبادت بایستد، خداوند چشمه های حکمت را از دلش بر زبانش جاریکند . [امام علی علیه السلام]


ارسال شده توسط arvandplastarvandplast در 98/10/4:: 5:54 عصر

 

میل به جوانی ابدی و جاودانگی ، یکی از تمایلات غریزی بشر می باشد . زندگی طولانی مدت با سیمایی جذاب و تنی سلامت وسوسه ایست که انسان را از خود بی خود می کند . این نامیرایی سبب می شود تا آدمی فرصت بینهایتی برای بهره مندی از نعمات دنیوی و همچنین شکوفایی استعداد های خود داشته باشد .

 

 

 

از دیرباز ، داستان های فراوانی حول این محور در ادبیات و فرهنگ اقوام مختلف سراسر دنیا خلق شده است . این داستان ها که نمونه های آن در گیلگمش و اسکندر نامه نیز یافت می شود ، منبع فناناپذیری بشر را شرب آب حیات دانسته است .

 

 

 

آبی حیات ، جوانی ، بقا ، جاودانگی ، زندگی و هر آنچه که نام دارد ، افراد زیادی را در طول تاریخ به دنبال خود کشانده است ، عده زیادی در این راه تلف شده اند ، عده مانند پونس دولئون اسپانیایی به توفیقات دیگری (کشف فلوریدا) رسیدند و با استناد به متون اسلامی حضرات خضر و الیاس نیز از آن تناول کرده و به عمر جاودانی رسیده اند .

 

 

 

با رسیدن با قرن حاضر ، بسیاری از اعتقادات بشر دستخوش تغییرات قرار گرفت . انسانی که تا دیروز به دنبال جادو ، طلسم و پدیده های ماورائی بود ، آموخت که می تواند نیازهای خود را با کمک علم برآورده سازد ، لذا به جای جست و جوی چشمه آب حیات ، به روش های در دسترس ، نوین و کارساز علمی متوسل شد . بدن انسان به مرور زمان و توقف رشد آن ، دچار تغییرات فراوانی می شود .

 

 

 

وجود اشعه های مضر ، تغییرات غیر عادی دما ، آلودگی هوا ، دود حاصل از استعمال دخانیات ، برخی غذاهای نا سالم و استرس زیاد در قرن اخیر سبب شده است تا با گذشت از مرز 30 – 40 سالگی بدن انسان رو به زوال رفته و این تغییرات که با چروکیدگی پوست ، تغییر رنگ آن ، پیدایش لکه های نا موزون ، ریزش و سفیدی مو نمایان می شود ، به مذاق برخی خوش نیاید .

 

 

 

استفاده از رنگ ، کرم ها و سایر مواد داخل <!--td {border: 1px solid #ccc;}br {}-->درب بطری ، تولید بطری و بطری ادویه برای پوشش این معضلات ، راهکار هایی موقتی بوده که نه تنها این مشکل را حل نمی کند ، بلکه در بلند مدت به تشدید آن نیز میانجامد ؛ در نتیجه نیاز به روشی موثرتر حس شد ، جوان سازی پوست .

<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {}--><!--td {border: 1px solid #ccc;}br {}-->

 

 

 

جوان سازی پوست به مجموعه از اقداماتی نظیر عمل های جراحی و لیزردرمانی گفته می شود که سبب ترمیم دائمی نارسایی های پوست شده و به بازیابی طراوت آن منجر می شود .

 

 

 

از مهمترین روش های جوان سازی پوست در حال حاضر می توان به درم ابریژن (تراشیدن سطح رویی پوست) ، میکرودرم ابریژن (براق سازی پوست پس از لایه برداری با کریستال) ، ترماژ (تشکیل کلاژن با کمک گرم کردن عمق بافت پوست و خنک کردن سطح آن که به کشیده‌، محکم و صاف شدن پوست می انجامد ‌) ، لایه‌برداری با مواد شیمیایی (سلول های مرده پوست توسط اسیدهای ضعیف شده از بین می روند تا فرصت نفوذ داروها و همچنین تولید سلول های جدید فراهم شود ) ، IPL(از بین بردن تجمع غیر یکنواخت رنگدانه ها و بهبود بافت های آسیب دیده ) ، بوتاکس (فلج کردن عضله های زیر خط چروک های صورت ) اشاره کرد .

 

 

 

روش های تزریق ژل ، تزریق چربی ، جوان‌سازی پوست با لیزر CO2 ، هایفو ، مزوتراپی و تزریق پی‌آرپی و میکرونیدلینگ نیز از دیگر روش های رایج جوان سازی است که به تفصیل توضیح داده خواهد شد .  


کلمات کلیدی :

لینک ها